Vi erbjuder ett värdigt alternativ

Den 17 december ska Kommunfullmäktige i Sölvesborg välja ny ordförande till kommunstyrelsen.

Socialdemokraterna är Sölvesborgs klart största parti. Vi har därför sedan valet haft ambitionen att komma överens med andra partier om en stark ledning för Sölvesborgs kommun för att kunna fortsätta den positiva utveckling med en stark ekonomi som kännetecknar Sölvesborg.

Nu har Sverigedemokraterna fått med sig Moderaterna, Kristdemokraterna och Sölvesborg- och Listerpartiet i en blåbrun koalition som har majoritet i kommunfullmäktige och därmed goda chanser att få stöd för sin kandidat.

Det här kommer att skrivas in i Sölvesborgs historia.

Eftersom den blåbruna koalitionen väljer att lansera en SD-kandidat till Sölvesborgs främsta uppdrag så anser vi att det ska finnas ett värdigt alternativ för anständiga partier och personer att rösta på.

Därför lanserar vi Johanna Beijer som kommunalrådskandidat.

Vi vill att det också ska noteras till Sölvesborgs historieskrivning, att Socialdemokraterna, Liberalerna, Vänsterpartiet, Centerpartiet och kanske några anständiga Moderater valde att inte rösta fram en Sverigedemokrat att styra vår kommun.

Johanna Beijer är vår kandidat till kommunalråd. Vid kommunfullmäktige den 17 december kommer det att finnas en möjlighet för de ledamöter som inte vill bli förknippade med att vara stödhjul till Sverigedemokraterna att i den slutna omröstningen välja rätt.

facebook Twitter Email